Thuis

Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD

Van goede kwaliteit Document de Drukmachine van Flexo voor verkoop
Van goede kwaliteit Document de Drukmachine van Flexo voor verkoop
Zeer goede man, ik dank u voor uw dienst.

—— Austin Iyke uit Nigeria

Ik heb snijmachine gekocht van je 3 jaar eerder. Ik wil de flexo printers te kopen voor mijn papieren zak productielijn, geef me offerte.

—— Hamza Chaudhry vanuit Pakistan

Ik ben online Chatten Nu

Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7
Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD
De Druk van Wenzhoulisheng & verpakkingsmachinesco., Ltd. workshop workershop workershop ingenieur verkoopteam Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : LISHENG
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000-100000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 50% - 60%

Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTDDe Druk van Wenzhoulisheng & verpakkingsmachinesco., Ltd Reeks „wetenschappelijke onderzoek, productie, verkoop en de diensten“ in één, is er meer dan twintig van de professionele productiejaar ervaring in druk en doet het maken van machines, verwerkingsmateriaal, beter in zakken procesmateriaal, geavanceerde opsporingsinstrumenten, nadat het systeem van de verkoopdienst in de industrie geniet van een hoge reputatie correct is. Lange tijd, is de introductie van hoge techbologybedrijven, geëngageerd aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en technologische verbeteringen, georiënteerde producten, en leert de essentie van gelijkaardige producten, zodat de ondernemingen zich snel hebben ontwikkeld.

Bedrijfkwaliteit - die, wetenschap en technologie, wordt georiënteerd aan de snelle ontwikkeling van de markt aan te passen. Wij blijven vernieuwen, volledig spel aan zijn eigen technische deskundigheid geven, ontwikkelden de geavanceerde productietechnologie, hoge graad van automatisering, energie efficiënte, kwaliteitsproducten van de diverse persen, zakmachines en opgeblazen machine. De producten verkochten door het land en Zuidoost-Azië. Vertrouwd op door de gebruiker, toegang tot kritieke toejuiching. De niet-geweven drukmachine Ons de dienstdoel is eerst „kwaliteit, gebruikers eerst“, „eerlijkheid, is de kwaliteit eerst“ ons commercieel beleid, verheugen wij ons op oprecht alle vrienden en de mede-samenzweerdersontwikkeling, leidt tot briljant! 

Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD

Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD

Contactgegevens
Wenzhou lisheng printing & packaging machinery CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Eva

Tel.: 86-0577-65166555

Fax: 86-0577-58189486

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)